Cum sa faci galuste pufoase de gris

Postat de Brindusa in Tehnici pe 19 Dec 2010, 14:34

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

Reusita unei supe cu galusti sta in ..... galusti pufoase. Va arat aici cum le fac eu de ani de zile, si niciodata nu au iesit tari.

1. Pune la fiert apa cu sare sau supa. Oala trebuie sa fie destul de mare, pentru ca galustile se umfla cand sunt fierte. Cand lichidul a inceput sa fiarba da focul mic si fa galustile.

2. Bate bine (cu mixerul sau cu telul) 2 oua

3. Adauga in jur de 8 linguri de gris. Amesteca. Daca compozitia e prea moale (curge) mai adauga gris. Ai grija sa nu fie o compozitie prea tare, dar nici sa nu curga. Ar trebui sa arate ca in poza a2a

4. Cu o lingurita ia din compozitie si pune in oala cu apa in fierbere. Continua pana ai terminat compozitia.

5. Cand incepe sa fiarba din nou, pune o cana mare de apa rece, pune capacul si lasa sa fiarba la foc mediu- mic, pana ce galustile s-au umflat si sunt moi.

Comentarii (15)

20.12.2010, 21:23

Faine ti-au iesit.

23.01.2011, 15:25

asa le fac si eu , dar apa rece , eu o adaug la urma , cand galustele sunt aproape fierte , .... pun capacul peste supa si las sa ajunga iar la punctul de fierbere. apoi sting focul si presar patrunjel verde tocat marunt . vor iesi uriaseeeeee !!!!!

15.01.2016, 10:39

asa le fac si eu sunt pufoase si delicioase

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D