Sfaturi practice pt pregatirea supei

Postat de Ionutza in Tehnici pe 7 Dec 2011, 18:41

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

Daca spuma face prea multa spuma - adauga un albus de ou nebatut, acesta va coagula resturile de spuma si o va limpezi.

Daca scade supa in timp ce fierbe, nu adauga apa rece ci apa calda ,astfel supa nu se va tulbura.

Supa colorata - daca vrei ca supa sa fie frumos colorata, adauga 5-6 coji de ceapa sau un morcov ras.

Supa sarata - adauga cateva cuburi de cartof.

Legumele raman proaspete un timp mai indelungat daca le invelesti in ziar. Daca le tii in punga de plastic se vor deteriora mai repede.

Nu arunca apa in care ai fiert legumele.O poti folosi pentru supa sau ca si baza pentru alte feluri de mancare. O puti pune la congelator in forma pentru cuburi de gheata, astfel iti va fi mai usor sa o dozezi.

Comentarii (4)

07.12.2011, 19:35

au ramas secrete, Gaby

08.12.2011, 12:44

vaaai scuze

08.12.2011, 12:46

gata

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!