Un week-end de poveste

Postat de Merisor in Bucataras hai hui pe 28 Mai 2013, 09:12

Articol pe placul a 34 bucatarasi
comenteaza

Exista momente in viata cand imi vine sa ma inchid in casa si sa nu mai ies, sa nu mai interactionez cu nimeni si sa uite toti de existenta mea. Asa am simtit eu inainte de a petrece acel week-end de poveste pentru ca  intai psihicul apoi fizicul meu o luase razna datorita intamplarilor recent traite si care si-au pus amprenta foarte urat asupra mea. Dar multumesc persoanelor de langa mine care m-au sustinut si mi-au ridicat moralul ca altfel pierdeam niste trairi minunate alaturi de personae minunate.

Si cand spun celor de langa mine nu ma refer doar la cei din casa ci si la cei cu care corespondez aici, pe mess si la telefon ca atat de mult m-au indemnat sa vin, promitandu-mi chiar bataie daca n-o fac, se stiu ei care sunt si ii iubesc nespus pentru asta.

Cu toate ca am mai participat la o astfel de intalnire si anul trecut si pe o parte din bucatarasi ii stiam, emotiile tot m-au coplesit si am trait intens fiecare clipa.

Am cunoscut niste oameni minunati, caracterizati de o naturalete vizibila, fara fite si alte „aere“, asa cum ne dorim cu totii sa fim si sa-i percepem pe altii.

Mai intai ne-au intampinat  Buni si Motan care era pe post de indicator , un om minunat si cuminte care facea tot ce ii spuneam noi, il imbratisez cu mare drag.

Buni, este o Doamna in adevaratul sens al cuvantului, ea stie c-o iubesc din tot sufletul si mai ales c-o respect mult.

Apoi in hol a aparut Medi, dulceeeeee, asa o simt si mi-e draga de nu mai pot. Atat de spontana si de priceputa si a creat o atmosfera atat de placuta completandu-se cu Gaby la glume si la veselie.

Alaturi de Medi un om deosebit – George, n-ai cum sa nu-l indragesti.

Pe urma au sosit Mihaela si baiatul ei, care este foarte sociabil si plin de respect, imediat s-a integrat in grup, pe Mihaela o stiam deja cat este de placuta.

Am asteptat cu emotii si cu ochii pe ceas pe Gaby si familia ei. S-au cam lasat asteptati,  sau nerabdarea m-a coplesit, de-abia asteptam sa-i cunosc printisorii si pe Cezar, o familie frumoasa si deosebita pe care n-ai cum sa nu o indragesti din prima clipa.

M-am imprietenit imediat cu copiii, bine pe Mona a atras-o in mod deosebit Medi, ca i-a cantat “Dimineata pe racoare” si a devenit mama ei vitrega, dar vitrega nu asa cum percepem noi cuvantul din povesti ci doar pentru ca nu a facut-o ea, asa ne-a explicat Mona.

Apoi au sosit Ina si Costel, alta familie minunata si vesela si au intregit grupul din prima seara. Ina de asemeni spontana si plina de farmec, iar Costel tare cuminte si la locul lui, n-ai cum sa nu-i indragesti.

Dimineata au sosit Cleme si sotul ei, care s-au integrat imediat, de fapt la Cleme nici nu ma asteptam altfel ca e asa dezinvolta si spontana si stie sa creeze atmosfera placuta oriunde ar fi, chiar si in salina ))))

M-au incantat foarte tare Panacris si sotul ei, Cris emana atata liniste si calm in jurul ei si are o alura de copil, o imbratisez cu mare drag. Spre rusinea mea nu am fost pe faza cand au plecat sa-mi iau la revedere.

O surpriza tare placuta ne-au facut Padre si Liliana impreuna cu Mara, ei stiu ca noi toti ii indragim si ii respectam. Padre, l-ai impresionat si pe Adi in mod deosebit, noi am mai discutat si tu stii ce vreau sa spun.

Mi-a parut rau ca ati plecat si nu ati stat cu noi mai mult, dar data viitoare nu scapati asa usor. Cu mare drag va imbratisez pe toti trei.

Apoi a sosit Simona impreuna cu sotul ei, alta familie cuminte si minunata. Simona, am avut sentimentul ca te cunosc de cand lumea si pamantul asa de bine te-ai integrat in familia bucatarasilor.

Am asteptat-o cu nerabdare si pe minunata si dragalasa  de Ruxy, e atat de finuta si cuminte si la fel sotul ei, niste oameni minunati, ma bucur draga mea ca te-am cunoscut, cu mare drag te imbratisez!

Si cei care s-au cam lasat asteptati au fost Bya si Sebi, niste copii tare frumosi si minunati.

Bya data viitoare vin cu borcanele cu muraturi sa stii.

Surpriza cea mare a fost sosirea celor doua familii deosebite, frumoase, pline de farmec si naturalete, deci ne-au incantat la maxim!

Stiti despre cine este vorba, Gusti cu minunata lui sotie Irina si Catalin cu Oana.

Niste oameni frumosi veseli si carora tin sa le multumesc si stiu ca si voi o faceti, pentru tot ceea ce fac aici pentru noi, pentru ca au conceput acest site unde sa ne petrecem intr-un mod tare placut timpul liber.

Tot respectul meu!

Am scris acest articol pentru ca eu nu am facut decat foarte putine fotografii si nu voi posta album, dar mi-am permis sa salvez albumele voastre sa am si eu amintiri peste ani si ani.

Vreau sa inchei spunand ca eu am simtit lipsa fetelor care au fost la Sibiu si nu au putut veni aici, asta pentru ca le-am cunoscut atunci si stiu ce minunate sunt.

Iar pe ceilalti bucatarasi activi, de-abia astept sa va cunosc intr-o zi, stiu ca va veni acea zi pentru fiecare si stiu ca sunteti minunati, altfel nu ati fi prezenti pe acest site.

Multumim lui Radu Popovici pentru retetele cu care ne-a incantat cu produsele de la Delaco, am devenit fan si de asemeni sponsorilor acestui week-end!

Comentarii (43)

09.06.2013, 21:31

minunat,impresionant

15.06.2013, 23:59

foarte frumos

15.08.2013, 18:41

Mi-au dat lacrimile... Nu stiu cum este in realitate o astfel de intalnire dar cred ca marcanta tare! Atat de frumos ai scris,Merisor! Iar acum din nou sunteti impreuna... Va trimit in zbor gandul meu drag si va doresc clipe de neuitat! Sigur vor fi, chiar sunteti niste oameni minunati, meritati tot ce vi se intampla frumos! Va pup cu drag pe fiecare in parte!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]