Retete culinare din Argentina

Tort de biscuiti cu mascarpone si ciocolata, fara coacere / CHOCOTORTA de Fetesti

Postat de: Mutulica

Într-un castron mixam 500 g mascarpone cu 200 crema ciocolata si 100 ml smantana. Dam crema la frigider 30 minute. Amestecam cafeaua cu 100 ml lapte, iar prin acest amestec vom trece... Citeste continuarea

Pastel de Pollo -Gratin de pui argentinien

Postat de: ctlina

Fierbeti cartofii în apă cu sare.  Se lasa sa raceasca un pic,  se curata de coaja si se taie felii.  Intre timp, puneti la prajit  piepturile de pui intregi... Citeste continuarea

Alfajores, prajitura cu crema caramel

Postat de: AndraAli

1.Untul se bate spuma cu zaharul,apoi adaugam oul si galbenusurile. 2.Faina se amesteca in prealabil cu amidonul praful de copt si bicarbonatul si se adauga peste untul spuma. 3.NU  se... Citeste continuarea

Empanadas cu pui si spanac

Postat de: RoXx

Pregatirea umpluturii : Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si piper. Ceapa se da prin blender impreuna cu usturoiul si spanacul.Cand pieptul de pui a fiert se da si el prin blender.Se pune... Citeste continuarea

Dulce de leche ( dulceață de lapte )

Postat de: CulinaryRainbow

În primul rând, laptele trebuie să fie proaspăt și gras. Poate fi de vacă sau de bivoliță. Dacă va căpăta aciditate, laptele se va brânzi, iar dacă va fi degresat,... Citeste continuarea

Chili Vegetarian

Postat de: Satisfyyourcravings

Într-o tigaie, se încălzește uleiul. Se adaugă ceapa, usturoiul și ardeii chili și se sotează câteva minute. Se adaugă ardeiul verde și cel roșu și morcovul. Se gătesc... Citeste continuarea

Pui sud-american

Postat de: Zamfira

Spalam si portionam carnea de pui, pieptul de pui il batem ca pentru snitele. Amestecam laptele batut cu un ou, sare, piper, 1/2 lingurita chili, adaugam carnea si omogenizam ingredientele. Timp... Citeste continuarea

Placinta cu spanac

Postat de: Zamfira

Blatul: amestecam faina, laptele, ouale, uleiul si praful de copt. Este un aluat moale - asemenea unei smantani groase. Turnam 1/2 din aluat intr-o tava (eventual tava pentru tarta), si dam... Citeste continuarea

Dulce de leche

Postat de: Criss

Metoda de preparare a caramelului din lapte e foarte simpla. Punem laptele condensat in vasul de yena, pe care il acoperim cu folie de aluminiu. Intr-o tava punem apa si punem si vasul de yena... Citeste continuarea

Sos de patrunjel

Postat de: lira

Ingredientele nu as putea sa spun ca sunt fixe. Orientativ, pot sa spun ca daca mergeam la gratar luam cam un tub de maioneza, vreo 2-3 legaturi de patrunjel (nu va zgarciti la patrunjel ca asta... Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: crisstina

1.Pentru blat bateti ouale cu zaharul pana se transforma in spuma. Cu grija pui si amestecul de faina cernuta cu praful de copt. 2.Torni aceasta compozitie intr-o forma cu diametrul de 26 cm si... Citeste continuarea

Fursecuri Alfajores

Postat de: miha

Untul inmuiat se bate bine cu zaharul. Se adauga vanilia, galbenusurile pe rind si romul. Apoi se incorporeaza ingredientele uscate.Se framinta un aluat nelipicios, de consistenta plastilinei.... Citeste continuarea

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: