Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dupa multe cautari pe net, in reviste, caiete cu retete am gasit in sfarsit o reteta pe placul meu si am zis sa o incerc .
-galbenusurile ,zaharul vanilat si zaharul se freaca pana se albesc si-si dubleaza volumul
-albusurile se bat spuma
-peste galbenusuri se adauga pesmetul si se amesteca bine
-dupa care incepem sa adaugam cate o lingura de albus amestecand usor
-am uns forma de briose cu unt si am umplut cam trei sferturi cu compozitie
-am dat la cuptor pana s-au rumenit, intre timp preparam siropul in care introducem dupa ce s-au racorit putin gogoselele coapte,
-Taiem un capacel si umplem cu frisca
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult