Saratele de sarbatoare

de ela in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2010 | 7670 vizualizari

 

saratele facute cu formele de la biscuiti

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi de foietaj din comert,
  • chimen,
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de sarbatoare:

Se lasa sa se dezghete foile la temperatura camerei si se decupeaza cu formele de biscuiti din aluat.Se ung cu oul batut,se presara chimen deasupra si se dau la cuptor 15minute,pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

madi_marin 1

05.04.2010, 17:56

as rontai la saratele de-astea...mult si bine...

ela 1

06.04.2010, 00:51

Madi si eu am rontait la ele

epurasha2bb 1

07.05.2010, 09:43

ce frumoase sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitive crenvursti in foietaj