File de pangasius cu legume in vas roman

de ela in Peste, 23 Mai 2010 | 10843 vizualizari

 

o nebunie....

 

INGREDIENTE

  • 1kg peste file
  • 1kg cartofi
  • 1/2ardei gras portocaliu
  • 1/2ardei gras galben
  • 1conserva ciuperci
  • 10verze de bruxelles
  • 15rosii cherry
  • 2fire ceapa verde
  • 3cubulete unt
  • sare,vegeta
  • 1/2plic condiment peste
  • 3linguri ulei de masline
  • 200gr smantana
  • 100gr cascaval
  • 50gr parmezan
  • zeama de lamaie
  • 3linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu legume in vas roman:

Se dezgheata fileul de peste la temperatura camerei.Se face o saramura din uleiul de masline,2lingurite zeama lamaie si condimentul de peste si se unge fileul cu ea,se da la frigider 30minute,chiar si mai mult.

Se curata cartofii si se taie rondele,ardeii grasi se curata si ei si se taie feliute,ceapa verde se spala si se taie rondele.

In vasul roman,lasat in apa rece in prealabil 20minute,se pune un strat de cartofi  si se condimenteaza cu sare si vegeta si se pun cubuletele de unt.Deasupra cartofilor se pune fileul de peste.Ardeii grasi,ceapa rondele si ciupercile feliate se pun deasupra fileului si se mai condimenteaza putin cu vegeta.Se adauga rosiile si verzele de brocolli.

Smantana se freaca cu laptele si se pune peste legume.

Se da vasul la cuptor,acoperit pentru o ora jumatate la foc mic.Se scoate si se presara deasupra cascavalul ras si parmezanul si se mai da la cuptor 30minute.

Se serveste cald cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (81)

jolygina 1

01.06.2010, 23:48

delicios

dada_dana 1

19.06.2010, 20:13

delicios ,DAR ,inlocuiti pangasiusul cu alt peste.pangasius de fapt nici nu ar trebui sa mai mancam vreodata

babi5 1

27.01.2014, 14:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rasol de somn pe pat de cartofi si maioneza