Papagal la tigaie

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2010 | 12212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una bucata papagal frumos colorat
  • cateva floricele drept garnitura
  • o tigaie
  • paie
  • un chibrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papagal la tigaie:

Se deschide site-ul bucataras.ro.

Veselie, voie buna, gasca faina, retete de nota 10 si hop, apare un papitoi colorat care te innebuneste cu holla, holla, holla; vine repede si-si baga nasu' unde citesti tu, dai sa accesezi ceva si el se baga-n seama promitandu-ti o vara de vis, te urmareste daca esti cuminte..eee....nu se poate asa...

Te gandesti rapid ce sa faci.

S-o contactezi pe Epu'...n-are timp, sta cu bebitza, pe Ela...tre' sa-si termine paharul cu pepsi, ..Nadina...face bezele cu Bebe...Ina, elimina rozmarinu', Sefu'...e ocupat cu directivele :))) ...asa ca iei frumusel papagalul si-l frigi de viu.

Asta garanteaza pastrarea unei culori apetisante.

Asezi frumusel cateva paie, iei un chibrit , dai foc, asezi tigaia si plasezi papagalul

Asezonezi cu cateva flocirele colorate si cina e gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papagal la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (115)

Pushaa 1

29.04.2014, 15:09

reisnaor_2006 1

24.10.2014, 22:36

cea mai tare reteta

MOKUSKA 1

24.10.2014, 22:49

)))) pe bune? nu mai am cuvinte

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne afumata si carnati