Supa cu perisoare

de ela in Supe/Ciorbe, 7 Aug 2010 | 16460 vizualizari

 

sa nu credeti ca eu nu mai gatesc.....supa seamana cu ciorba de perisoare

 

INGREDIENTE

  • 3cartofi
  • 2morcovi
  • 1ceapa
  • 2linguri de ulei
  • 250 gr piept de pui
  • 1ou
  • 1lingura de orez
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu perisoare:

Se curata legumele,se taie bucati mici,in afara de ceapa,care se lasa intreaga.Legumele se pun la fiert intr-o oala cu apa si cele doua linguri de ulei,iar cand apa incepe sa clocoteasca se pune sare,piper.Se pune un capac si se lasa sa fiarba la foc mic,pana se inmoaie legumele.

Se strecoara supa,separat pastrand intr-un vas legumele scoase din supa,fara ceapa,care se arunca.

Se pune din nou supa la fiert.

Se toaca pieptul de pui,se adauga orezul,oul,sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine compozitia.Cu mainile umede se formeaza perisoarele si se pun in supa care fierbe.

Se lasa la foc mic inca 15-20minute,pana se fierb si perisoarele.

Se adauga in supa si legumele pastrate la cald si se presara patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

Nicolae 1

12.08.2010, 05:25

Mitinita 1

28.12.2010, 12:21

cautam o ciorba de perisoare si cand am googalit-o te-am vazut pe tine si neaparat sa o fac pe a ta!

ela 1

28.12.2010, 12:30

bine ca ai vazut-o tu,ca uitasem de ea,trebuie sa o mai fac si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu loboda