Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)

de artyandra in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2017 | 2934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g brânză de capră sărată
  • 1 ou
  • 1 lingură făina
  • pesmet auriu
  • ulei
  • smântană degresată sau iaurt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra):

Brânza se mixează cu oul, apoi se adaugă făina.

Cu mâna umezită, se formează chifeluțe între palme și se trec prin pesmet cernut.

Se prăjesc în ulei și se scot pe șervețele se hârtie. Se servesc împreună cu smântâna sau iaurtul, după gustul fiecăruia. Se servesc calde.

 

 Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute