Ardei umpluti

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 25 Mai 2013 | 9309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardeii (rosii si galbeni)
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 4 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 150 g orez
  • 200 g sos de rosii
  • 6 lg marar uscat
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 2 crengute de cimbru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

1.Curatam si tocam toate legumele si le punem la inabusit,intr-o tigaie cu putin ulei si sare.Dupa ce s-au inmuiat putin legumele,adaugam orezul apoi sosul de rosii.Mai lasam 5 minute pe foc.Lasam sa raceasca.

2.Spalam ardeii,facem cate un capacel,curatam de samburi si ii punem deoparte.

3.Intr-un bol punem carnea,compozitia pregatita mai devreme,sare,piper,marar,patrunnjel spalat si tocat si mestecam.

4.Umplem ardeii,ii punem intr-o tava sau intr-o oala,in care am pus crengute de cimbru,adaugam un pahar de apa,putina sare si putin ulei si dam la cuptor pentru doua ore,la 180°.Acoperim cu folie de aluminiu.

Serviti calde cu smantana si ardei iute.Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Puteti sa fierbeti ardeii si la aragaz,la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne