Aripioare de pui crocante

de MotanLaOale in Pui, 8 Mai 2012 | 6625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • 100g faina
  • 100g pesmet
  • 100g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui crocante:

Aripioarele se taie in doua, se curata si se spala foarte bine.

Se usuca cu hartie absorbanta.

Intr-un castron se pun 50g faina si se amesteca cu praful de copt.

In alt castron se bat ouale si se pune sare si piper.

In al treilea castron si amesteca pesmetul, fulgii de porumb sfaramati (la robot), restul de faina, boiaua si putina sare.

Aripile se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe sarvetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Noi le-am mancat cu mujdei.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Aripioare de pui crocante-0
Aripioare de pui crocante-1
Aripioare de pui crocante-2
Aripioare de pui crocante-3
Aripioare de pui crocante-4
Aripioare de pui crocante-5
Aripioare de pui crocante-6
Aripioare de pui crocante-7
Aripioare de pui crocante-8
Aripioare de pui crocante-9
Aripioare de pui crocante-10
Aripioare de pui crocante-11
Aripioare de pui crocante-12
Aripioare de pui crocante-13

COMENTARII (32)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

09.05.2012, 21:12

jolygina

jolygina 1

16.05.2012, 12:23

MotanLaOale

MotanLaOale 1

16.05.2012, 12:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!