Baby hering cu mujdei si mamaliga

de Constelatialeu in Peste, 13 Apr 2014 | 6707 vizualizari

 

Pentru ca azi in zi de sarbatoare e dezlegare la peste nu puteam sa ratez evenimentul.Din pacate n-am gasit pestele meu preferat,carasul,asa ca am apelat niste baby hering,care sunt foarte gustosi si mi-au adus si un paharel de icre....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg baby hering
  • faina+malai
  • mujdei de usturoi
  • un pui de mamaliga
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baby hering cu mujdei si mamaliga:

Lasam la dezghetat pestele,il curatam ,spalam si presaram cu sare.Intr-o farfurie amestecam faina,malai si putina sare.Pestele il punem pe un servet sa  absoarba apa si apoi ii trecem prin amestecul de faian si malai.Incingem uleiul si asezam pestele in tigaie,prajim pe ambele parti pana se rumeneste.facem si-o mamaligura,repede repejor si niste mujdei si am rezolvat masa de seara....

Ne pupam doar daca si tu ai mancat usturoi....

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Baby hering cu mujdei si mamaliga 311181
retete culinare - Baby hering cu mujdei si mamaliga 311182
retete culinare - Baby hering cu mujdei si mamaliga 311183
retete culinare - Baby hering cu mujdei si mamaliga 311184
retete culinare - Baby hering cu mujdei si mamaliga 311185

COMENTARII (18)

laura_n 1

14.04.2014, 17:33

dau toate coastele de pe lume pt ce ai facut tu acolo

Luckycake 1

14.04.2014, 19:29

ce bunatate !

pity19 1

15.04.2014, 15:19

Ce pofta imi este ... !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21