Biscuiti cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 24 Mar 2013 | 1071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 g margarina(la temperatura camerei)
  • 1 ou
  • 200 g zahar pudra
  • 3 linguri de cacao
  • 1 esenta rom
  • 1/2 praf de copt
  • cca 400 g faina
  • crema
  • 100 g branza
  • 2 linguri margarina
  • 1 lingura zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • decor
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu branza:

Punem margarina într-un bol cu oul, zahar pudra, cacao si le amestecam. Apoi adaugam praful de copt, esenta si treptat adaugam faina. Framantam pâna când obtinem un aluat moale usor de modelat. Dam la frigider 15 minute

Pregatim crema: intr-un bol adaugam branza cu zaharul si le mixam. Adaugam margarina si amestecam pana devine o compozitie usor de modelat. 

Scoatem compozitia de la frigider si rupem bucatele din aluat. Facem bilute cam cat o nuca si le apasam usor cu mana (le facem ca un cosulet) iar in mijloc ii adaugam o biluta mica de crema de branza. Prindem marginile si infasuram branza bine inauntru. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Repetam asa si cu restul de aluat dar lasam distante intre ele. Le coacem cca timp de 20 minute. Le lasam sa se raceasca.

Dupa racire la ungem cu ciocolata topita (ciocolata mea nu a fost tocmai buna)

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti cu branza 213528
retete culinare - Biscuiti cu branza 213529
retete culinare - Biscuiti cu branza 213530
retete culinare - Biscuiti cu branza 213531

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

24.03.2013, 17:31

ms luana

Rocsi 1

24.03.2013, 21:31

Cred ca sunt buni!

Lau 1

25.03.2013, 09:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!