Biscuiti de post (simpli sau umpluti)

de Geanina87 in Dulciuri, 8 Mar 2012 | 4514 vizualizari

 

Sunt deliciosi pentru cei care postesc si care doresc sa manance ceva dulce.Merg foarte bine si dimineata la cafea sau la un pahar cu lapte :)

 

INGREDIENTE

  • Aluatul: faina 400g
  • zahar 200g
  • margarina 200g
  • ulei 100 ml
  • bors 100 ml
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
  • esenta de rom
  • un pliculet de zahar vanilat
  • un varf de cutit de sare
  • putina coaja de portocala
  • cacao
  • Crema:
  • orice fel de crema( cu gem sau fara)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de post (simpli sau umpluti):

Se amesteca toate ingredientele si se pregateste un aluat mai tare. Daca e necesar se mai poate adauga faina. In jumatate din compozitie se poate adauga cacao si se framanta pana capata o culoare maronie. Se intinde o foaie groasa de 1 cm si cu forme speciale se decupeaza biscuitii (daca nu, se poate si cu un pahar).

Se unge tava cu putin ulei,se tapeteaza cu faina si se dau la cuptorul preincalzit pentru 35 minute( aici depinde si de cuptor).

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti de post (simpli sau umpluti) 150608
retete culinare - Biscuiti de post (simpli sau umpluti) 150609
retete culinare - Biscuiti de post (simpli sau umpluti) 150610

COMENTARII (9)

iri_iri 1

09.03.2012, 05:17

ce frumusele sunt

MIUTA 1

09.03.2012, 17:17

Cred ca sunt tare buni

mamaieelena 1

12.03.2012, 14:11

buni,buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: