Biscuiti spritati cu mac

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 6448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g zahar;
  • 3 oua;
  • 300 g unt;
  • 1 pahar lapte;
  • 1/2 pachet praf de copt;
  • 2 plicuri zahar vanilat;
  • coaja rasa de lamaie;
  • faina cat cuprinde;
  • 1praf de sare;
  • 1-2 lingurite cu mac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati cu mac:

Frecam untul spumos,adaugam zaharu,ouale,sarea zaharul vanilat si coaja de lamaie.Amestecam bine si adaugam treptat laptele,faina cernuta si praful de copt pana vom obtine un aluat mai tare.Lasam aluatul la frigider o jumatate de ora dupa care cu ajutorul formei de spritat atasata la masina de tocat,modelam biscuitii.Presaram biscuitii cu mac si ii coacem in tava tapetata cu hartie de copt,la foc potrivit,20-25 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti spritati cu mac 72939
retete culinare - Biscuiti spritati cu mac 72940

COMENTARII (17)

elena1988 1

10.03.2011, 11:54

mena29 1

08.04.2011, 08:02

Elena

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:23

foarte gustosi biscuiti

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21