Black Mini-Pavlova

de _Alina_ in Prajituri, 25 Iun 2012 | 1812 vizualizari

 

Dupa ce am facut inghetata am ramas cu cateva albusuri. Am decis sa fac o Pavlova, dar putin diferita de cea clasica. Rezultatul a fost uimitor!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 albusuri
  • 1 1/2 cana zahar brun pudra
  • 1 1/2 lg cu varf amidon
  • 1 lgt zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • Umplutura
  • 350 g branza din iaurt de casa
  • 4 lgt sirop de soc
  • 2 1/2 lgt miere de salcam
  • 3 piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Black Mini-Pavlova:

1. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare!

2. Adaugati zaharul pudra treptat (cate 1 lg) si bateti pana se topeste.

3. Cerneti amidonul si incorporati-l in compozitie.

4.  Puneti si zeama de lamaie si amestecati.

5. Pe o hartie de copt trasati cercuri cu diametrul de 7 cm. Puneti hartia in tava de copt fata desenata in jos.

6. Puneti compozitia intr-un posh, formam baza fiecarei bezele, dupa care formam bordura.

7. Dati tava in cuptorul preincalzit la 120-140 °C timp de 40 min. Opriti focul si mai lasati tava in cuptor 30 min.

Pentru umplutura amestecati branzica cu mierea si  siropul de soc.

Asamblare:

1. Cojiti piersicile si taiati-le cubulete.

2. Puneti in fiecare bezea cate 1/2 de piersica.

3. Puneti crema de branza intr-un posh si  puneti deasupra piersicilor.

4. Pentru decor puneti cate o cireasa.

Pofta Buna!
   
    

 

TIPS-URI

1

Din compozitia de mai sus pot iesi 8-10 mini- blaturi, sau 6 mai mici si unul cu diam de 20 cm

RETETA IN IMAGINI

Black Mini-Pavlova-0
Black Mini-Pavlova-1
Black Mini-Pavlova-2
Black Mini-Pavlova-3
Black Mini-Pavlova-4
Black Mini-Pavlova-5

COMENTARII (24)

iri_iri 1

25.06.2012, 20:35

arata super

Sim0na 1

25.06.2012, 22:39

Mmm... cum arata...

Sidy 1

26.06.2012, 09:02

Asa ceva nu se poate refuza niciodata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04