Blat de tort cu cacao

de ralu_ca in Torturi, 29 Noi 2014 | 18514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 fiola esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort cu cacao:

Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu 5 linguri zahar le-am batut spuma, iar galbenusurile cu 3 linguri zahar si esenta rom le-am batut pana devine de culoare galben deschis si cresc in volum.

Cele doua compozitii le amestec si mixex usor, apoi adaug faina si cacao si se incorporeaza in compozitie. Intr-o tava de tort detasabila tapetata cu hartie copt, turnam compozitia si introducem la cuptorul preincalzit pana ce se coace ( proba cu scobitoarea )

Se scoate de pe inel, lasam sa se raceasca, il taiem si il pregatim pentru un tort gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort pentru căței