Blat de tort cu cacao

de ralu_ca in Torturi, 29 Noi 2014 | 6789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 fiola esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort cu cacao:

Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu 5 linguri zahar le-am batut spuma, iar galbenusurile cu 3 linguri zahar si esenta rom le-am batut pana devine de culoare galben deschis si cresc in volum.

Cele doua compozitii le amestec si mixex usor, apoi adaug faina si cacao si se incorporeaza in compozitie. Intr-o tava de tort detasabila tapetata cu hartie copt, turnam compozitia si introducem la cuptorul preincalzit pana ce se coace ( proba cu scobitoarea )

Se scoate de pe inel, lasam sa se raceasca, il taiem si il pregatim pentru un tort gustos.

 

RETETA IN IMAGINI

Blat de tort cu cacao-0
Blat de tort cu cacao-1
Blat de tort cu cacao-2
Blat de tort cu cacao-3
Blat de tort cu cacao-4
Blat de tort cu cacao-5
Blat de tort cu cacao-6
Blat de tort cu cacao-7
Blat de tort cu cacao-8
Blat de tort cu cacao-9

COMENTARII (14)

deyutzky 1

29.11.2014, 18:07

perfect

Rocsi 1

30.11.2014, 11:48

Ce frumos. Mie nu-mi iese niciodata asa drept

noiinbucatarie 1

11.05.2016, 19:03

de facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04