Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Reteta o puteti folosi la toate torturile unde baza este un blat cu cacao
Preaincalzim cuptorul.
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare.
Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si apa. Se pune un galbenus, o lingura de apa, una de ulei, tot asa pana se termina.
Adaugam faina cernuta, cacao si praful de copt si incorporam cu o miscare circulara, de sus in jos.
Punem compozitia in forma de copt tapetata cu ulei si faina sau foaie de copt si o dam la cuptor.
E gata cand trece testul scobitorii, o introducem in mijloc si iese curata. In primele 5 minute nu se deschide usa cuptorului, altfel blatul se va lasa.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult