Bomboane Raffaello

de LadyCrs in Dulciuri, 29 Dec 2012 | 8994 vizualizari

 

Inspiratie dupa Laura Sava. :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • o lingura mare smantana
  • 200 g unt
  • putina esenta de vanilie
  • 150 g nuca de cocos + 300 g nuca cocos
  • 150-200 g biscuiti simpli macinati
  • un borcan de compot de visine Raureni
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Am pus laptele praf intr-un vas cu zaharul pudra si 150 g nuca de cocos.

Apoi am adaugat untul incalzit usor la microunde si am amestecat bine pana s-a incorporat. (putem folosi mixerul)

Am adaugat smantana si esenta.

Deoarece mi se parea molicel aluatul am urmat sfatul Laurei si am adaugat biscuiti pisati ( se poate adauga de asemenea lapte praf sau foaie de napolitana rupta bucati mici mici).

Visinele fara samburi le-am scos pe servet unde le-am lasat sa se scurga bine de tot.

Apoi am pus compozitie pe mana, o visina inauntru si am format bilute de diverse marimi si le-am rostogolit prin nuca de cocos alba si nuca de cocos rosie.

Le lasam la frigider sa se odihneasca....si sper sa nu se manance prea multe pana pe 31. :)))

Mi-au iesit cam 80 de bombonele.

 

PS:  asta-i reteta pe placul broscutei noastre....din aia de te manjesti pe maini :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bilute tip Raffaello