Bors de legume cu zdrente de ou

de RuxyRux in Ciorbe, 29 Noi 2010 | 7399 vizualizari

 

Un bors vegetarian tare gustos....

 

INGREDIENTE

  • Zarzavat:
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel mare
  • un pastarnac mare
  • 3 cartofi mari
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • o legatura leustean  
  • o mana frunze de telina  
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 cescuta orez
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • 3 oua batute
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume cu zdrente de ou:

Se toarna uleiul in oala in care facem borsul,  putina apa, apoi se adauga legumele tocate pe rand si se soteaza putin( in jur de 5 minute), se pune apa si se lasa sa fiarba. Se adauga si orezul.

Cand toate ingredientele au fiert, dregem  cu un ou batut  si putin bors, potrivim de sare si facem zdrentele turnand in ploaie cele doua oua batute... Adaugam si mararul, leusteanul, telina si patrunjelul toate tocate marunt.  Stingem focul si lasam putin acoperit. E foarte foarte bun si-l putem servi dupa dorinta cu iaurt sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume