Bors de vitel cu legume si taitei

de marcela1979 in Ciorbe, 27 Mai 2014 | 1171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata rasol de vitel
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • bors de casa 300 ml
  • sare,piper
  • 2 cartofi
  • taitei

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de vitel cu legume si taitei:

Se spala rasolul si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se ia spuma ce se formeaza.Se curata zarzavatul.Ceapa curatata se taie marunt si se pune in oala cand rasolul este fiert pe jumatate.Se toaca marunt morcovul,ardeiul gras ,patrunjelul radacina si telina si se pun in oala si se lasa sa fiarba .Se curata cartofii si se taie cuburi si se pun si ei in oala la fiert.Mai la sfarsit se adauga dovlecelul taiat cuburi.Cand toate sunt fierte se adauga taiteii si se lasa sa fiarba. Rasolul se scoate din ciorba si se pune numai carnea fiarta inapoi in oala.Borsul se da in clocot si se pune in oala.Se adauga sare si piper dupa gust.La sfarsit se adauga leusteanul si frunzele de patrunjel tocate marunt.

Se serveste calda cu ardei iute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bors de vitel cu legume si taitei 322278
retete culinare - Bors de vitel cu legume si taitei 322279
retete culinare - Bors de vitel cu legume si taitei 322280
retete culinare - Bors de vitel cu legume si taitei 322281
retete culinare - Bors de vitel cu legume si taitei 322282
retete culinare - Bors de vitel cu legume si taitei 322283
retete culinare - Bors de vitel cu legume si taitei 322284

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.05.2014, 19:28

Super!

Aurelia 07_07 1

27.05.2014, 21:32

marcela1979 1

28.05.2014, 09:20

Va multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S