Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
1. Încălzește cuptorul la 180 de grade Celsius și pregătește forma cu hârtiuțele aferente.
2. Dacă folosești smochine și fructe confiate, pune-le la înmuiat jumătate de oră.
3. Amestecă într-un vas uleiul, ouăle, smântâna și zeama de lime/lămâie.
4. În alt vas amestecă făina cu zahărul și cu praful de copt.
5. Încorporează ingredientele uscate în cele umede, amestecând ușor până se leagă ușor între ele - nu exagera cu mixatul, nu trebuie să ai un aluat uniform și fin.
6. Scoate stafidele și fructele confiate pe un șervețel, zvântă-le puțin și prăfuiește-le cu puțină făină. Astfel pregătite, răstoarnă-le peste aluat și amestecă pentru ale distribui cât de cât uniform.
7. Umple fiecare hârtiuță din formă cu aluat, nu mai mult de 3/4 din înălțimea hârtiei ca să aibă loc suficient să crească.
8. Până acum cuptorul trebuie că a ajuns la 180 de grade, așa că bagă tava și coace brioșele vreme de 30 de minute. După primele 15 întoarce-o ca să aibă parte toate de aceeași temperatură.
9. Scoate tava și las-o să se răcească un pic. Când simți că e safe să pui mâna, scoate brioșele pe un grătar / tavă și așteaptă să se răcească complet (dacă poți!).
1
stafidele și cantalupe confiat am avut eu la îndemână, tu le poți înlocui cu orice altceva - fructe proaspete, congelate, bucăți de ciocolată albă sau neagră etc. amestecă întotdeauna ingredientele uscate într-un bol și pe cele umede într-altul. combină-le la final, amestecând foarte ușor. aluatul de brioșe nu trebuie să fie fin (nu folosi niciodată mixerul), nu-i nicio problemă dacă are cocoloașe, pune-l așa în formă.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult