Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura

de andreea_angelo in Prajituri, 29 Noi 2012 | 866 vizualizari

 

INGREDIENTE

o cutie de amestec pt briose ,continutul pachetului:

  • 270g amestec pt copt
  • 50g praf pentru crema
  • 20g fulgi de ciocolata alba
  • 12 forme pentru briose

pentru aluat:

  • un ou
  • 100ml ulei
  • 100ml lapte

pentru crema:

  • 200g branza proaspata
  • 50g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura:

Se adauga amestecul pentru copt intr_un vas inalt impreuna cu un ou,uleiul si laptele,se amesteca cu ajutorul mixerului sau telului,pana devine cremos.

Se pun cele 12 forme de copt pe o foaie de hartie sau o tava mai mare si se imparte aluatul in toate formele.

Se coc cca.25 minute,dar inainte de a le scoate din cuptor verificam cu o scobitoare,

Dupa coacere puneti briosele la racit si pregatim crema.

Se adauga branza cu margarina si praful pentru crema intr-un vas si mixam bine pana se formeaza crema.

Se decoreaza briosele cu crema si presarati fulgii de ciocolata alba peste crema brioselor.

Pastrati briosele la frigider inainte de servire.

 

RETETA IN IMAGINI

Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-0
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-1
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-2
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-3
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-4
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-5
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-6
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-7
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-8
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-9
Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura-10

COMENTARII (18)

andreea_angelo 1

30.11.2012, 11:00

multumesc frumos

Sim0na 1

30.11.2012, 16:47

andreea_angelo 1

01.12.2012, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04