Briose cu mascarpone

de gospodariu in Mancare copii, 12 Mai 2016 | 460 vizualizari

 

Sunt mamica de printesa...<3

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose:
    • 3 oua;
    • 1 ceasca de 150 ml zahar;
    • 75 ml.ulei;
    • 1 ceasca si jumatate faina alba;
    • 1 lingurita praf de copt;
    • esenta de vanilie/lamaie;
    Pentru decorat:
    • 1 cutie Mascarpone Delaco;
    • zahar pudra;
    • 50 gr.unt;
    • colorant alimentar;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mascarpone:

Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema. Apoi se adauga uleiul treptat ca la maioneza pana se incorporeaza total.

La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se adauga esenta de vanilie/lamaie.

Compozitia se imparte in mod egal in gaurile unei tavi de muffins sau daca nu aveti in hartiute speciale de briose.

Se pune tava la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.

Crema pentru decor se pregateste astfel: intr-un vas se mixeaza mascarponele cu zaharul pudra si untul, iar apoi se pune colorant dupa preferinta.

Se orneaza briosele si se pun la frigider pentru 15 minute.

 

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

13.05.2016, 17:23

Ce dragute

dantes 1

14.05.2016, 11:11

super!

gospodariu 1

14.05.2016, 15:07

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21