Briose cu peste

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 2646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 pliculet de praf de copt
  • 4 linguri cu faina
  • 1 conserva de peste ton maruntit in ulei
  • condimente pentru peste
  • putina boia dulce
  • piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu peste:

Ouale se bat bine cu mixerul, se adauga praful de copt, faina cernuta, pestele scurs dar nu de tot de uleiul din conserva si condimentele.

Se ung formele de briose cu ulei, se tapeteaya cu faina si in ele se toarna compoyitia. Se coc la foc mediu cam 20 de minute. Se lasa sa se raceasca in forme apoi se pot scoate.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu peste 25284
retete culinare - Briose cu peste 25285
retete culinare - Briose cu peste 25286
retete culinare - Briose cu peste 25287
retete culinare - Briose cu peste 25288
retete culinare - Briose cu peste 25289
retete culinare - Briose cu peste 25290

COMENTARII (7)

liana10 1

11.04.2010, 16:55

tare bine arata, tb sa le incerc si eu

Sylvia 1

13.04.2010, 12:46

Excelenta arata si eu ador acest tip de gustare. Am facut si cu piept de pui si cascaval, se pot face si cu verdeturi simple, nota zece pentru reteta !!!!

madi_marin 1

13.04.2010, 13:45

Sylvia....multumesc.. ma bucur mult ca iti plac...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21