Briose omleta

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2016 | 589 vizualizari

 

Foarte bune atat pentru cina cat si pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • un pachet legume congelate (300 g)
  • 100 g mozzarella
  • 6 oua
  • cateva masline
  • un cartof copt
  • sare, piper , putin unt pentru uns tava de briose
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose omleta:

Eu am avut un pachet de 300 g de legume congelate de la Lidl care are in interior si unt. Am pus pe foc intr-o tigaie legumele impreuna cu untul si o cescuta de apa. Le-am lasat pe foc pana a scazut apa si legumele s-au inmuiat.

Am batut cele 6 oua cu sare si piper, am adaugat mozzarella razuita, maslinele taiate felii, apoi am adaugat legumele si cartoful copt dat pe razatoare.

Am uns formele de briose cu unt apoi am pus compozitia. Deasupra fiecarei briose am mai presarat  putina mozzarella.

Am introdus tava in cuptorul incins pentru 20-25 de minute pana s-au copt.

Sunt foarte bune si calde si reci, pentru cina sau micul dejun.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose omleta 433304
retete culinare - Briose omleta 433305
retete culinare - Briose omleta 433306
retete culinare - Briose omleta 433308
retete culinare - Briose omleta 433309
retete culinare - Briose omleta 433310
retete culinare - Briose omleta 433311
retete culinare - Briose omleta 433312
retete culinare - Briose omleta 433313
retete culinare - Briose omleta 433314
retete culinare - Briose omleta 433315
retete culinare - Briose omleta 433316
retete culinare - Briose omleta 433317

COMENTARII (18)

Andreea Caroline 1

18.03.2016, 17:28

Gherca Daniela 1

18.03.2016, 19:01

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 15:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21