Brutti ma buoni ( uriti dar buni)

de - Andreea - in Prajituri, 6 Ian 2012 | 3282 vizualizari

 

poza e neclara, stiu...imi pare rau...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr alune de padure prajite
  • 150 gr zahar
  • 2 albusuri de ou
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brutti ma buoni ( uriti dar buni):

Alunele se zdroesc, dar nu in bucati foarte mici...

Cu ajutorul unui mixer se bat albusurile pina devin o spuma tare.

Separat se amesteca alunele cu vanilia si zaharul, apoi se adauga albusurile si se amesteca foarte bine.

Compozitia se pune intr-o tigaie antiaderenta si se pune la aragaz pe flacara la foc foarte mic, amestecind continuu cu o lingura de lemn. Se ia de pe foc cind compozitia are o culoare usor maro si lucioasa...

Se ia cu ajutorul unei lingurite din compozitie si se pun pe o tava acoperita cu hirtie de copt. Se coc pentru circa 15 minute la cuptorul preincalzit, la 165 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brutti ma buoni ( uriti dar buni)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu fulgi de migdale