Cannelloni cu carne

de meosiris in Cannelloni, 28 Feb 2012 | 4012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 paste cannelloni
  • 400g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25g unt
  • 2 linguri pasta de tomate(optional)
  • busuioc proaspat
  • sare si piper.

Sos Bechamel:

  • 1l lapte
  • 50g unt
  • 3 linguri faina
  • nucsoara macinata
  • sare si piper.
  • Cascaval si parmezan ras.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Preparam sosul Bechamel astfel:
-Se topeste unul la foc mic, se adauga faina si se amesteca repede pana untul absoarbe toata faina. Se toarna laptele, amestecand continuu in sos pentru a evita formarea cocoloaselor. Fierbem sosul pana acesta se ingroasa un pic. Nu trebuie sa fie foarte gros pentru aceste paste. La sfarsit luam de pe foc si potrivim gustul cu sare, piper si nucsoara.

Se pune uleiul pe foc, se adauga si untul si se lasa sa se topeasca.
Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Lasam sa se caleasca bine impreuna.
Se adauga amestecul de carne si se amesteca bine pana carnea se rumeneste putin. Adaugam si pasta de tomate (optional).

Dupa ce umplutura de carne este gata, se adauga sare, piper, jumatate din parmezanul ras, 4 linguri de sos Bechamel si busuioc proaspat tocat marunt. Se umplu pastele cu acest amestec.
Turnam pe fundul unei tavi putin sos Bechamel apoi incepem sa asezam pastele umplute iar in cele din urma turnam restul de sos peste ele.
Deasupra presaram cascaval si parmezan ras.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C si lasam ca pastele sa se umfle bine si sa se rumeneasca frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Angelina_Elena 1

28.02.2012, 20:39

imi plac cannelloni

iry-gabriela 1

28.02.2012, 21:26

Rahela Velicu 1

03.06.2021, 14:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si cascaval