Carbonara cu dovlecel si morcov

de deea2686 in Penne, 20 Feb 2015 | 1227 vizualizari

 

E o reteta alternativa fata de clasicele paste carbonara.E o reteta gustoasa, apreciata si foarte cremoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei
  • 3 galbenusuri
  • 1 cutie pancetta
  • jumatate de ceapa
  • 1 catel usturoi
  • un pic vin alb
  • 2 linguri smintina
  • 2 linguri parmezzan
  • piper
  • sare
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carbonara cu dovlecel si morcov:

Intr-o tigaie pentru paste adaugi ulei de masline ,jumatatea de ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovul cubulete si pancetta si lasi la foc mic vreo 20 de minute pina morcovul e aproape facut.

Dupa adaugi dovleceii taiati julienne,piperul,sarea ,vinul  ,un pic de apa si mai lasi la foc pina e facut si dovlecelul.

Apoi iei de pe foc si pui pastele la fiert in apa cu sare (sare groasa se pune de obicei la paste ).Separat intr-un castron amesteci galbenusurile cu parmezzanul si smintina.Cind au fiert pastele le scurgi ,le adaugi peste pancetta cu legume si adaugi peste sosul cu ou.Mai lasi putin pe foc cit sa se faca oul si apoi servesti cu parmezzan ras pe deasupra.Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Carbonara cu dovlecel si morcov-0
Carbonara cu dovlecel si morcov-1
Carbonara cu dovlecel si morcov-2
Carbonara cu dovlecel si morcov-3
Carbonara cu dovlecel si morcov-4

COMENTARII (7)

mihaelar63

mihaelar63 1

21.02.2015, 15:53

Super !!!

tarasmariana

tarasmariana 1

21.02.2015, 16:02

lungu

lungu 1

14.03.2015, 10:24

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:   lungu.yuliana@yahoo.com

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01