Carnati in mate de oaie

de Bunica in Mezel de casa, 22 Dec 2012 | 20367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg.pulpa de porc
  • 1kg carne de oaie
  • 1kg.pulpa de manzat
  • 1 kg. de fleica de porc
  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mate de oaie
  • zeama de oase
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in mate de oaie:

Matele de oaie se pun in apa sa se desareze.

Cat matele stau in apa se prepara carnea.

Eu am cumparat-o si mi-a tocat-o la macelarie.

Am pus intr-un vas(lighean)carnea de oaie,porc si vita.

Se adauga sarea,cimbru,piperul si o cana ,cam 250 ml.zeama de oase si usturoiul pisat.

Am framantat bine si am lasat circa o jumatate de ora pentru se amesteca aromele condimentelor.

 La masina de tocat carene se monteaza o palnie subtire,speciala pentru matele de oaie.

Se umplu matele,se spala si se lasa la uscat 24 de ore.

Apoi se pun in pungi si se pastreaza in congelator.

TIPS-URI

1

uscarea este bine sa se faca la vant.

2

am luat fleica de porc sa nu pun grasime(untura)

3

cimbrul folosit a fost uscat si macinat de mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in mate de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Lau 1

23.12.2012, 19:31

calvet 1

28.03.2013, 16:16

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian [email protected]

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Toba