Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Matele de oaie se pun in apa sa se desareze.
Cat matele stau in apa se prepara carnea.
Eu am cumparat-o si mi-a tocat-o la macelarie.
Am pus intr-un vas(lighean)carnea de oaie,porc si vita.
Se adauga sarea,cimbru,piperul si o cana ,cam 250 ml.zeama de oase si usturoiul pisat.
Am framantat bine si am lasat circa o jumatate de ora pentru se amesteca aromele condimentelor.
La masina de tocat carene se monteaza o palnie subtire,speciala pentru matele de oaie.
Se umplu matele,se spala si se lasa la uscat 24 de ore.
Apoi se pun in pungi si se pastreaza in congelator.
1
uscarea este bine sa se faca la vant.
2
am luat fleica de porc sa nu pun grasime(untura)
3
cimbrul folosit a fost uscat si macinat de mine.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult