Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor

de nadea68 in Porc, 10 Oct 2013 | 15220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc ceafa de porc
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor:

Curatam ciupercile si le spalam.Le taiem in doua.

Carnea o saram,piperam si o punem la prajit cu un pic de ulei.

Rumenim carnea pe ambele parti.

Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata marunt si usuroiul.

Adaugam si patrunjelul taiat marunt.

Dupa ce s-a calt un pic adaugam ciupercile si 1/2 pahar de apa.

Lasam sa se prajeasca 15-20 min.

Dupa acest timp adauga smantana amestecata cu putina sare si piper.

Mai lasam cateva minute pe foc.

Carnea o asezam intr-o tava si deasupra adaugam ciupercile.

Le bagam la cuptor 20 minute.

Cand sunt rumenite le scoatem.

E foarte gustoasa. :)

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor 267612
retete culinare - Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor 267613
retete culinare - Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor 267614
retete culinare - Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor 267618
retete culinare - Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor 267623
retete culinare - Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor 267627

COMENTARII (14)

nadea68 1

12.10.2013, 19:35

lucy2002 1

12.10.2013, 23:18

nadea68 1

13.10.2013, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D