Carne de pui la cuptor cu cartofi

de RoXx in Pui, 4 Sep 2012 | 7893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 4 cartofi marime medie
  • sare,piper
  • ulei
  • 300 ml apa
  • boia de ardei dulce
  • praf de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui la cuptor cu cartofi:

Pulpele se spala si se inlatura pielea , cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Intr-o tava se pune folie de aluminiu,peste care punem o lingura de ulei cu care ungem folia.Se pun carnea si cartofii condimentate cu sare,piper,praful de usturoi si boiaua dulce iar peste se adauga apa. Se acopera totul cu alt strat de folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 30 - 40 min ( depinde si de cuptor ).

Se serveste imediat.Pofta buna!

TIPS-URI

1

Aproape de final se poate inlatura folia de deasupra pentru a se rumeni mai bine carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

06.09.2012, 12:02

gustos

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 00:30

imi place cum arata

RoXx 1

10.10.2012, 12:44

Va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si conopida in vas roman