Cartofi aurii --varianta mea delicioasa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 3572 vizualizari

 

O bunatate!!! Crocanti la exterior si moi in interior!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi noi (sau vechi)
  • usturoi granulat  - neaparat
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii --varianta mea delicioasa:

Cartofii se curata, se spala si se taie sub ce forma doriti: rondele, ca si pt supa, pai, etc. Se pun la fiert cu apa cat sa-i acopere si 1 lingurita sare. Cand incep sa fiarba, se iau repede si se scurg de apa.

Se incalzeste ulei intr-o tigaie sau in fripteuza. Se pun cartofii la prajit, avand grija sa fie toti in ulei. Se lasa la prajit pana incep sa se rumeneasca putin (circa 10 minute).

Se scurg de ulei si se condimenteaza cu sare si usturoi granulat. Usturoiul le da o aroma foarte foarte buna, deci nu va zgarciti cand puneti.

E o varianta mai dietetica a cartofilor obisnuiti, pt ca fiind fierti putin dinainte, nu mai "mananca" asa mult ulei la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii --varianta mea delicioasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi si telemea