Cartofi copti cu tocana de ceapa

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 15 Dec 2013 | 1999 vizualizari

 

Nici nu va puteti inchipui cat de delicioasa poate fi o mancare asa simpla .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 150 ml ulei
  • 3 cepe uscate
  • 3 cepe verzi
  • 2 linguri pasta de ardei Kapia
  • 1 buc. praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita Eros Pista [ pasta de ardei iute tocat ]
  • 1 lingurita boia
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu tocana de ceapa:

Cartofii se coc la cuptor si se curata .

Se curata si se spala legumele .

Ceapa se feliaza pestisori , prazul si ceapa verde rondele ,ardeiul cuburi .

Se calesc  aceste legume in ulei . Sarati .

Se adauga condimentele rosii . Se amesteca si se pune 1/2 pahar apa .

Se fierbe 5 minute.

Tocana de ceapa se serveste cu cartofii copti si mult patrunjel .

 

TIPS-URI

1

Bunica Ana spunea ca ceapa trebuie sa fie taiata pestisori mai mari in tocana de ceapa . Asa va fi mai gustoasa .

2

Puteti servi aceasta tocana si cu garnitura de mamaligutza .

3

Neaparat ca bautura trebuie moare acra de varza .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi copti cu tocana de ceapa 284655
retete culinare - Cartofi copti cu tocana de ceapa 284656
retete culinare - Cartofi copti cu tocana de ceapa 284657
retete culinare - Cartofi copti cu tocana de ceapa 284658
retete culinare - Cartofi copti cu tocana de ceapa 284659
retete culinare - Cartofi copti cu tocana de ceapa 284660
retete culinare - Cartofi copti cu tocana de ceapa 284661
retete culinare - Cartofi copti cu tocana de ceapa 284662

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

15.12.2013, 14:39

Dana_Retetegg 1

15.12.2013, 14:54

mamaieelena 1

15.12.2013, 20:06

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S