Cartofi la cuptor cu carnaciori

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2012 | 2271 vizualizari

 

Papa bun...!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 5 buc. carnati semiafumati
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura suc de rosii
  • ulei si pesmet pt. tava
  • frunze dafin
  • sare
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu carnaciori:

Se curata cartofii si se feliaza la dimensiunile dorite. Ceapa se taie rondele sau solzisori, iar ardeiul se taie fasii subtiri. In tava se pune uleiul si se tapeteaza cu putin pesmet dupa care se aseaza cartofii, ceapa si ardeiul gras.  Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru uscat, frunze de dafin, se adauga o ceasca cu apa si se da la cuptor.

Cand cartofii sunt aproape gata, se adauga lingura de suc de rosii si carnaciorii taiati bucatele. Se mai lasa la cuptor 15 min. dupa care se scot si se servesc.

Dupa ce am facut pozele si am servit masa...am presarat in fiecare farfurie telemea de vaca data pe razatoarea mare...va zic : o bunatate !!!

Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi la cuptor cu carnaciori-0
Cartofi la cuptor cu carnaciori-1
Cartofi la cuptor cu carnaciori-2

COMENTARII (24)

Mihaela11_jo 1

19.01.2012, 23:53

Deliciosi

mihaelar63 1

21.01.2012, 09:18

Aoleu , cu carnati ? Pai nu pot sa refuz

Lorra 1

21.01.2012, 09:50

poftiti va rog

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04