Cartofi la cuptor cu friptura de porc

de Constelatialeu in Porc, 8 Feb 2013 | 4356 vizualizari

 

Imi doream sa mananc niste cartofi la cuptor,pe langa nelipsita carnita.Cu doi lei in familie e cam greu sa lipseasca carnita.Asadar am gatit strict cat am mancat aseara.

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi potriviti
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 -2 capatana usturoi
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita de ''secretul gustului''
  • cca 500 g carne porc
  • 1 cana bulion
  • piper
  • sare
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu friptura de porc:

Am curatat cartofii si i-am taiat in 4 (am ales cartofii cam de aceleasi dimensiuni ca sa se faca toti in acelasi timp), am adaugat peste ei uleiul de masline, usturoiul taiat, lingurita de ''secretul gustului'' si cana de apa. Am dat tava la cuptor la foc moderat. Carnea am condimentat-o cu sare, piper si cimbru, am pus un pic de ulei si o cana de apa si am bagat-o si pe ea la cuptor. Cand a fost aproape gata am adaugat bulionul.

Am servit cartofii cu friptura si vanata umpluta. Sa aveti pofta sau nu, dupa preferinte !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi la cuptor cu friptura de porc 202917
retete culinare - Cartofi la cuptor cu friptura de porc 202918
retete culinare - Cartofi la cuptor cu friptura de porc 202919

COMENTARII (20)

babi5 1

08.02.2013, 12:38

Bunaaaaaaaaaaa!!! mincarica sa traiasca bucatareasa ani multi cu sanatate sa gateasca bine si sa impartaseasca retetele cu noi ..

Constelatialeu 1

08.02.2013, 13:15

Multumesc Babi !

Rocsi 1

08.02.2013, 20:53

Bun meniu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55