Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval

de gurita1809 in Porc, 1 Feb 2010 | 9184 vizualizari

 

Este o mancare gustoasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  •  
    • 1 kg cartofi
    • 500 g carnati afumati
    • 300 g kaizer
    • 300 g cascaval
    • 200 g branza telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval:

Curatam cartofii, ii feliem, ii asezam intr-un vas termorezistent, tapetat cu grasime.
Adaugam peste ei branza rasa. Completam cu afumatura. Stropim cu o ceasca de apa..si dam la cuptor.
Cand sunt gata, adaugam cascavalul..si mai lasam cateva minute in cuptorul incins.
Servim cu muraturi.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu afumatura si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bucataras 1

03.02.2010, 23:30

http://femeieinaintedetoate.blogspot.com/2009/11/cartofi-taranesti-cu-afumatura-si.html . De aici a fost furata aceasta reteta. Userul Gurita1809 a fost banat!

Miha 1

04.02.2010, 00:12

Foarte urat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca