Cartofi taranesti cu carnati

de katty in Mancaruri cu carne, 30 Oct 2017 | 6993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cartofi
  • 200 gr carnat picant si adumat
  • 1 lingura ulei
  • 2 cepe
  • sare
  • piper negru macinat
  • boia dulce
  • cimbru uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carnati:

Spalam bine cartofii si ii fierbem in coaja in apa cu sare pana sunt moi, dar nu se sfarama. Taiem carnatul feliute si il punem la prajit in ulei. Cand s-a rumenit il scoatem pe o farfurie, iar in grasimea ramasa, punem ceapa tocata fin. Adaugam putina sare si cate putina apa pana ceapa se inmoaie. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam boiaua. Cand cartofii sunt gata, ii scugem, ii decojim si ii taiem cubulete mai mici. Ii punem in tigaie peste ceapa, adaugam sare dupa gust, piper si cimbru si carnatii prajiti. Amestecam cu grija sa nu sfaramam carofii si ii servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc de porc cu cartofi, o reteta pe placul gurmanzilor