Cartofi umpluti

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2013 | 3093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei,

Ii strecuram de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca

Cand s-au racit ii curatam si cu ajutorul unui cutit facem o adancitura,

Condimentam cartofii cu sare si piper,

Batem oul cu sare si piper adaugam cascavalul dat prin razatoare,amestecam si adaugam in gaurile din cartofi

Asezam cartofi in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 25 min pana se rumeste frumos cascavalul,

Noi am servit cu smantana ca o garnitura,

Miezul de la cartofi nu il aruncam putem sa il prajim

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu carne tocata