Cartofi umpluti

de ancanicoleta91 in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2014 | 3932 vizualizari

 

Foarte gustosi merita incercati

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi rotunzi frumosi
  • 100 g ciuperci
  • 200 g carne(porc,pui,vita)la alegere
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • patrunjel
  • cascaval
  • sare,piper
  • ulei
  • 3-4 linguri sos de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Am spalat cartofii si i-am pus la fiert asa in coaja.Am tocat ceapa si gogosarul si le-am calit.Morcovul,ciupercile si carnea le-am pus la fiert.Cand au fiert le-am amestecat cu ceapa si gogosarul si le-am pasat.Am adaugat patrunjel sare si piper dupa gust.Am decojit cartofii,i-am taiat in 2 si i-am scobit.Am aranjat cartofii in tava unsa in prealabil cu ulei si i-am umplut cu ,compozitia de mai sus.Am facut din 3-4 linguri sos de rosii si 2-3 linguri de apa un sos si am turnat peste cartofi. I-am bagat la cumptor pentru 30 min.Inainte sa-i scot din cuptor cu 5 min am dat pe razatoare niste cascaval si am pus deasupra.Nu am apucat sa le fac poza la toti cartofii doar aceste 3 bucati au mai ramas.

Pofta buna!!

 

COMENTARII (6)

ancanicoleta91 1

21.03.2014, 08:58

Nici nu am bagat de seama ca-i gresita data la aparat o sa-l setez

Rocsi 1

21.03.2014, 11:23

Ce buni

ancanicoleta91 1

21.03.2014, 13:52

Sa sti ca sunt f buni din 10 cartofi mi-au ramas aceste 3 bucati restul toate le-a mancat sotul(ps: fiind pretentios la mancare)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04