Chec aperitiv cu parizer de pui

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 4742 vizualizari

 

Sursa: gourmandine

 

INGREDIENTE

  • 500 g parizer de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 13 fire ceapa verde
  • 2 triunghiuri branza topita
  • 5 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • fulgi ardei iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu parizer de pui:

Parizerul l-am taiat cubulete si l-am calit in putin ulei, iar cand a fost gata l-am lasat la scurs si racit. In acelasi ulei am calit ardeii si ceapa verde tocate marunt, lasandu-le si pe acestea la scurs si racit.

Folosind 2 boluri mari, am separat albusurile de galbenusuri.

Galbenusurile le-am amestecat cu ceapa, ardeii si parizerul calite si racite, branza topita, smantana, sarea si piperul. Am amestecat pana s-au omogenizat bine.

Albusurile le-am mixat spuma, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand usor ptr a nu se lasa.

Peste amestecul de galbenusuri, am adaugat compozitia de albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus.

Am uns cu ulei 2 tavite de chec, apoi am turnat compozitia si am dat-o la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Poftiti la masa!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161695
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161698
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161700
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161701
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161702
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161703
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161704
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161705
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161707
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161708
retete culinare - Chec aperitiv cu parizer de pui 161709

COMENTARII (38)

Sim0na 1

09.05.2012, 20:10

sufletista

iri_iri 1

16.05.2012, 22:51

bun,bun

DIANA B 1

26.09.2013, 12:51

bunut

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L