Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2016 | 569 vizualizari

 

   Carnatii de Plescoi sunt preparati in satul Plescoi, comuna Berca, judetul Buzau. Daca ati cumparat carnati din orice alt loc sau de la orice alt producator v-ati luat "teapa"! Nu am intalnit pana acum vreo copie a retetei originale care sa o egaleze. Invit pe toata lumea sa mearga la Plescoi si sa cumpere carnatii autentici!!!


   


 

 

INGREDIENTE

  • 100 g carnati de Plescoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g parmezan
  • 3 linguri faina
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi:

Carnatii se calesc intr-o tigaie fara ulei (isi lasa ei grasime) pana se rumenesc usor la suprafata.

Ardeii, ceapa, mararul si patrunjelul se toaca marunt.

Cele 3 oua se bat bine cu faina si praful de copt.

Parmezanul se rade pe razatoarea mare.

Carnatii taiati rondele se amesteca cu restul ingredientelor.

Se pune compozitia in doua tavi de chec tapetate cu hartie de copt si deasupra se mai rade putin parmezan.

Se da la cuptor pentr 30 minute, sau pana trece testul scobitorii.

Se lasa la racit si se portioneaza.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de carnati, daca nu aveti carnati de Plescoi.

2

Parmezanul poate fi inlocuit cu cascaval

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi-0
Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi-1
Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi-2
Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi-3
Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi-4

COMENTARII (9)

noiinbucatarie 1

06.05.2016, 14:58

hmm, bun!

Xandrinne 1

07.05.2016, 21:42

Bya Ralu 1

08.05.2016, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04