Chec de post by Laura

de Bunica in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 10426 vizualizari

 

Sunt o pofticioasa.......recunosc.Da cand am vazut pufosenia Laurei ma gandesc la ea. Asa ca...........executarea! Cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana lapte Joya
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • o mana de stafide
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post by Laura:

Se amesteca toate ingredientele (mai putin cacao) intr-un bol cu mixerul.

Compozitia se desparte in doua.

Intr-una din compozitii se pune cacao si se amesteca bine pentru incorporare.

Tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt.

Compozitia de pune in mijlocul tavii alternativ:o lingura compozitie alba.una compozitie cu cacao pana se termina .

Se introduce in cuptorul incins .

Este coapta cand trece testul cu scobitoarea.

Se taie rece.

 

TIPS-URI

1

se foloseste cana de aceeasi marime la toate ingredientele care au ca masura cana

RETETA IN IMAGINI

Chec de post by Laura-0
Chec de post by Laura-1
Chec de post by Laura-2
Chec de post by Laura-3
Chec de post by Laura-4
Chec de post by Laura-5
Chec de post by Laura-6
Chec de post by Laura-7
Chec de post by Laura-8
Chec de post by Laura-9
Chec de post by Laura-10
Chec de post by Laura-11

COMENTARII (30)

loredanaaa 1

01.04.2013, 21:42

bun

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 10:40

foarte bun si imi place modelul

Valclaudia 1

13.08.2014, 06:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04