Chec in doua culori

de diaconta in Prajituri, 12 Aug 2010 | 9507 vizualizari

 

Ceva dulce cand mi-e lene sau n-am inspiratie

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • praf de copt,sare,vanilie coaja de lamaie,rom
  • 60 gr unt
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in doua culori:

Albusurile se bat spuma adaugand cate o lingura de zahar si praful de sare.

Apoi se adauga galbenusurile cate unul pe rand,faina si praful de copt.

Se imparte in doua.In jumatate de compozitie se va adauga urmatoarea crema:

-se amesteca 60 gr unt cu 1 lingura de lapte,una de zahar si una de cacao.Se pun pe foc si se amesteca pana se omogenizeaza toate componetele.

Dupa ce s-a racit se amesteca cu jumatatea de compozitie.

Se pune in tava de chec unsa si tapetata,alternand cate o lingura din compozitia alba si una din cea cu cacao.

Se pune la copt in cuptor pentru 40 de minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Chec in doua culori-0
Chec in doua culori-1

COMENTARII (11)

Ina 1

13.08.2010, 21:25

super!!! Parca-s niste ancore

Corinuta 1

14.08.2010, 00:40

splendid arata!

tanyapatap 1

10.12.2010, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04