Cheesecake

de laylalala in Torturi, 2 Aug 2011 | 1706 vizualizari

 

Ce imi place mie la acet tip de Cheesecake este faptul ca se preara rapid si nu necesita coacere. Este un desert perfect pentru vara : racoros, usor si se poate acompania cu diferite fructe din acest sezon. Enjoy !

 

INGREDIENTE

  • 300 ge biscuiti simpli cu cacao, sfaramitati
  • 200 gr unt, topit

Umplutura

  • 600 gr crema de branza
  • 10 gr gelatina (preparata conform instructiunilor de pe ambalaj cu 50 ml lapte)
  • 250-300 gr zaha pudra (dupa gust)
  •  4 lingurite esenta de vanilie
  • 200 ml frisca, batuta
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

1.       Amesteca biscuitii  cu untul apoi preseaza “aluatul” in forma, la baza si pe margini.Da la frigider pana prepare umplutura.

2.       Bate crema de branza cu gelatina preparata apoi adauga zaharul pudra si vanilia. La final incorporeaza frisca batuta. Toarna umplutura in forma si da la rece pana cand crema se intareste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake 118741
retete culinare - Cheesecake 118742

COMENTARII (11)

mimmi 1

04.08.2011, 12:18

Vreau si eu o felie mare !

laylalala 1

04.08.2011, 13:57

ionela2682 1

06.08.2011, 13:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55