Cheesecake

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Aug 2013 | 1673 vizualizari

 

Nu stiam ce sa fac sa pun sau nu aceasta reteta,apartine (by Laura)dar fiindca ea la facut in vas Zepter, mie mi-a iesit mai altfel,eu am folosit o tava detasabila mai mare,dar nu se compara cu ce i-a iesit Laurei,tare mult mi-as dori si eu un asa vas,dar nu se stie niciodata :D,gustul e tare bun,merci Laura :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 25 gr de stafide
  • 100 gr de unt
  • 150 gr de zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de gris
  • 1 praf de copt
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie,apoi se amesteca cu branza.Untul la temperatura camerei,se amesteca pana devine omogen.Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.Separat se amesteca faina cu grisul si praful de copt apoi se adauga compozitia de branza.La final se bat albusurile spuma cu zaharul pana se topeste si se incorporeaza in restul preparatului.Se aseaza hartia de copt intr-o forma de copt rotunda, unsa cu unt,se toarna compozitia si se da la cuptor pentru copt.Dupa coacere si racire se pudreaza cu zahar farin.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake 254298
retete culinare - Cheesecake 254299
retete culinare - Cheesecake 254300
retete culinare - Cheesecake 254301
retete culinare - Cheesecake 254302
retete culinare - Cheesecake 254303
retete culinare - Cheesecake 254304
retete culinare - Cheesecake 254305
retete culinare - Cheesecake 254306
retete culinare - Cheesecake 254307

COMENTARII (30)

diaconta 1

26.08.2013, 10:48

Bun bun de tot

tanyapatap 1

26.08.2013, 13:39

Ligia Bxl 1

26.08.2013, 15:42

diaconta multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59