Cheesecake

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Aug 2013 | 4952 vizualizari

 

Nu stiam ce sa fac sa pun sau nu aceasta reteta,apartine (by Laura)dar fiindca ea la facut in vas Zepter, mie mi-a iesit mai altfel,eu am folosit o tava detasabila mai mare,dar nu se compara cu ce i-a iesit Laurei,tare mult mi-as dori si eu un asa vas,dar nu se stie niciodata :D,gustul e tare bun,merci Laura :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 25 gr de stafide
  • 100 gr de unt
  • 150 gr de zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de gris
  • 1 praf de copt
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie,apoi se amesteca cu branza.Untul la temperatura camerei,se amesteca pana devine omogen.Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.Separat se amesteca faina cu grisul si praful de copt apoi se adauga compozitia de branza.La final se bat albusurile spuma cu zaharul pana se topeste si se incorporeaza in restul preparatului.Se aseaza hartia de copt intr-o forma de copt rotunda, unsa cu unt,se toarna compozitia si se da la cuptor pentru copt.Dupa coacere si racire se pudreaza cu zahar farin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura