Chiftelute

de Laly in Porc, 15 Ian 2011 | 2149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 felie de paine
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper
  • verdeata tocata(marar sau patrunjel)
  • ulei pentru prajit
  • 5 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Se da prin masina de tocat carnea de porc.Dam prin masina si ceapa,felia de paine inmuiata in apa si stoarsa si cartoful pentru a fi mai pufoase.Adaugam oul, verdeata tocata marunt,sare si piper dupa gust.Usturoiul il pisam bine si il adaugam in compozitia de carne.

Formam mici bilute,pe care apoi le dam prin faina.Le prajim in uleiul incins pe ambele parti,pana se rumenesc bine.Le scoatem pe hartie absorbanta sa se scurga surplusul de ulei.

 

COMENTARII (16)

corina241 1

17.01.2011, 00:10

buneee

MotanLaOale 1

17.01.2011, 10:44

bune bune

elena1988 1

24.02.2011, 09:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S