Chiftelute

de Laly in Porc, 15 Ian 2011 | 4812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 felie de paine
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper
  • verdeata tocata(marar sau patrunjel)
  • ulei pentru prajit
  • 5 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Se da prin masina de tocat carnea de porc.Dam prin masina si ceapa,felia de paine inmuiata in apa si stoarsa si cartoful pentru a fi mai pufoase.Adaugam oul, verdeata tocata marunt,sare si piper dupa gust.Usturoiul il pisam bine si il adaugam in compozitia de carne.

Formam mici bilute,pe care apoi le dam prin faina.Le prajim in uleiul incins pe ambele parti,pana se rumenesc bine.Le scoatem pe hartie absorbanta sa se scurga surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu cartofi