Chiftelute cu susan

de noiinbucatarie in Porc, 22 Aug 2016 | 469 vizualizari

 

Gustoase si mult mai usor de facut decat cele prajite in ulei, aceste chiftelute la cuptor ne plac foarte mult. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/chiftelute-de-porc-cu-susan-la-cuptor/

 

INGREDIENTE


    • 500 g carne tocata
    • 3 oua
    • 2 cepe
    • 2 cartofi mai mari
    • 2 linguri de bulion
    • sare
    • piper
    • patrunjel
    • susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu susan:

Mai intai am pus carnea intr-un castron mare, am adaugat ceapa tocata marunt, bulionul, ouale, sarea , piperul si patrunjelul tocat marunt.

Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si apoi i-am stors de zeama. I-am adaugat peste compozitia de carne si am amestecat bine.

Tava am tapetat-o cu hartie de copt. Am format bilute mai mari, le-am pus pe hartia de copt, am presarat deasupra lor susan si le-am dat la cuptorul preincalzit  pana cand se rumenesc, aprox.50-55 de minute.

Le intorcem si pe cealalta parte dupa primele 20-25 de minute. Eu am scos o chiftea pe o farfurie si am taiat-o in doua sa vad daca sunt coapte in interior.

 

TIPS-URI

1

Puteti presara orice tip de seminte deasupra chiftelutelor.

2

Se pot servi cu sos sau piure de cartofi.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute cu susan 454167
retete culinare - Chiftelute cu susan 454168
retete culinare - Chiftelute cu susan 454169
retete culinare - Chiftelute cu susan 454170
retete culinare - Chiftelute cu susan 454171

COMENTARII (16)

merisor 1

23.08.2016, 13:39

Bune-s astea!

noiinbucatarie 1

24.08.2016, 10:22

ancutsa 1

27.08.2016, 16:52

Mi-au placut mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18