Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Gustoase si mult mai usor de facut decat cele prajite in ulei, aceste chiftelute la cuptor ne plac foarte mult. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/chiftelute-de-porc-cu-susan-la-cuptor/
Mai intai am pus carnea intr-un castron mare, am adaugat ceapa tocata marunt, bulionul, ouale, sarea , piperul si patrunjelul tocat marunt.
Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si apoi i-am stors de zeama. I-am adaugat peste compozitia de carne si am amestecat bine.
Tava am tapetat-o cu hartie de copt. Am format bilute mai mari, le-am pus pe hartia de copt, am presarat deasupra lor susan si le-am dat la cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc, aprox.50-55 de minute.
Le intorcem si pe cealalta parte dupa primele 20-25 de minute. Eu am scos o chiftea pe o farfurie si am taiat-o in doua sa vad daca sunt coapte in interior.
1
Puteti presara orice tip de seminte deasupra chiftelutelor.
2
Se pot servi cu sos sau piure de cartofi.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult