Chiftelute de post la cuptor

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 17 Mai 2011 | 24933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr soia
  • -3-4 cartofi
  • -sare, piper
  • -boia dulce
  • -condimet picant
  • -delikat
  • -oregano/ rozmarin
  • -3 catei usturoi pisati
  • -marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de post la cuptor:

Soia se pune  la fiert timp de 30minute  cu condimete, dupa care se pune la scurs. Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare, cand sunt aproape gata se scot din apa si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se curata si se dau prin razatoare , se amesteca cu soia bine scursa se condimeteaza cu sare, piper, boia, delikat, condimet picant, oregano si se pune usturoiul pisat si maratul tocat.

Din compozita rezulata se fac chiftelute si se pun in tava de cuptor in care s-a pus o hartie de copt si foarte putin unsa cu ulei. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de post la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

03.06.2011, 15:23

bune dupa aspect crezi ca sunt din carne

nusica 1

11.08.2011, 08:33

Nu se farama?Era mai bine si putina faina si praf de copt?sau,nu?

luminita20_2006 1

12.08.2011, 17:36

nusica se amesteca sau cum zici tu framanta...poti pune si faina daca vrei tu de praf de copt nu stiu ce sa zic eu nu pun...daca faci cu praf de copt si ies bine sa ne anunti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Soia prajita cu piure de cartofi noi si sos de rosii